Pienennä

Arvostelut esityksestä


"Honkanen hakkaa pönttöä idolinsa roolissa, ja sen kuulee selkäytimessä. Verbaalikko Aaltosen puhetyyli ja omaperäinen slangi putoilevat Honkaselta kuin itsestään."
 

"Näiden äijien jaloissa eivät Hurriganes bootsit purista. Sen todistaa myös hyväksyvästi vislaava ja aplodeeraava yleisö."
 

"Remu & the Hurriganes-musikaali jyrää kuin täysperävaunurekka alamäessä. Liinoja ei pistetä kiinni, kun vauhtiin on päästy."
Ylöjärven Uutiset, Päivi Kuokkanen
 

"Musikaalin ehdoton moottori on Miro Honkanen, josta rumpujen takana sukeutuu hämmästyttävän uskottava Remu. Honkanen paukuttaa rumpuja autenttisella tyylillä ja saa olemukseensa aimo annoksen Aaltoselle ominaista fyysisyyttä." AL Erik Ahonen
 

"Annika Eklund hoitelee sujuvasti seitsemisen erilaista roolia Remun Eeva-äidistä romanimummoon ja poliisista tanssityttöön. Päivi Lepistö hanskaa roolinsa myös mainiosti." Ylöjärven uutiset, Päivi Kuokkanen
 

Esitysajat

Tämän shown esitys on joko päättynyt tai esitysaikoja ei ole vielä julkaistu

"Hurriganesia suosittelen ehdottomasti. Varsinkin heille joiden nuoruudessa Hurriganes oli täyttä rautaa. Musiikki vei mukanaan ja sai yleisön villiintymään."
 
"Tämä on Show Must Go On I:n ja II:n kanssa ihan parhautta. Musa ykköspainotteisena ja vie nuoruuden muistoihin, nähty useita kertoja."