Pienennä

Arvostelut esityksestä


Enempää glitteriä on fyysisesti mahdotonta mahduttaa yhden ihmisen päälle. Päivi Lepistön päätösasu Agnethana on kaulasta varpaisiin kultainen. -- "Illan rohkein oli yläilmoissa nauhojen varassa taiteillut akrobaatti -- Illan kaunein oli... itse teatteri. -- Seuraavana päivänä pässä soi Knowing me knowing you, ja pontevasti.

Anu Ala-Korpela, Aamulehti
 

Esitysajat

Tämän shown esitys on joko päättynyt tai esitysaikoja ei ole vielä julkaistu

"Teillä on todella upea paikka! Olimme katsomassa Abba-showta 8.3. Ruoka oli hyvää. Parasta
showssa olivat naiset, naislalulajat sopivat rooliinsa, tanssijat olivat hyviä ja akrobaatti loistava!"
 
"Abba - Dancing Queen:
Olimme la 1.6. päivällä katsomassa Abba Dancing Queen -esitystä. Show oli upea, nautimme siitä kovasti. Myös keittiön antimet olivat herkullisia, ja palvelu oli erittäin ystävällistä, paljon kiitoksia! Hyvä sana kulkee. Eri tilanteissa kun mahdollisuus tulee, niin voin todellakin suositella teatterinne ohjelmistoa, puitteita ja palvelua. Olen useammassa järjestössä mukana, joten vien viestiä eteenpäin. Hyvää kesää! :)
"Tykkäsin aivan mielettömän paljon. Toiset kappaleet kosketti tosi lujaa ja huh mitkä äänet, hyvä bändi, mahtavat taustatanssijat. Kiva matka Abban alusta - loppuun.""
 
"Abba - Dancing Queen:
Onneksi olkoon koko Palatsin tiimille - olin ensi kertaa tutustumassa paikkaan Abba-musikaalin myötä ja yllätyin positiivisesti. Paikkaan on satsattu, palvelu pelasi (henkilökuntaa riittävästi!), miljöö kaunis ja musikaali iloa pirskahtelava ja ammattimaisesti toteutettu. Että meidän Suomen Tampereelta löytyi tällainen helmi... Tsemiä vaan jatkossakin!
"